Start verkoop Leeuwenleen Oploo

19
okt

Aankondiging

Op woensdag 19 oktober 2022 start de verkoop van de 12 duurzame rijwoningen in nieuwbouwplan Leeuwenleen in Oploo! Tussen 18:30 en 20:00 uur ben je van harte welkom in de watermolen aan de Watermolenstraat 2 in Oploo (Clubhuis Sint Matthias Gilde).

Hier staat het team van makelaars en ontwikkelaars voor je klaar om je alles te vertellen over dit bijzondere project en de unieke woningen. Tijdens deze avond kun je tegelijkertijd de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst nemen.

Woningaanbod
De projectmatige woningen in Leeuwenleen zijn onderverdeeld in een blok van 5 rijwoningen (De Boerderij), een blok van 3 rijwoningen (De Kapschuur) en een blok van 4 rijwoningen (De Veldschuur). De beide hoekwoningen van De Veldschuur worden uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma, wat maakt dat je hier nu en in de toekomst prettig kunt wonen.

Wonen op het Leeuwenleen
Het groene plein is het hart van het Leeuwenleen. Hier ontmoet je elkaar in het paviljoen en in de moestuin. Het paviljoen is een gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners samen een kopje koffie genieten, een feestje houden, of waar je als Leeuwenlener op afstand kunt werken. Het paviljoen en de moestuin zijn van alle bewoners samen, elke koper wordt voor 1/18 deel eigenaar. Gezamenlijk dragen de kopers zorg voor het onderhoud en beheer.

Prijzen
De verkoopprijzen van de woningen zullen op de start verkoop bekend worden gemaakt. Wel kunnen we alvast de prijsrange aangeven. De prijzen zullen variëren van € 318.000,- tot € 399.000,- v.o.n.

Inschrijven tot 1 november 2022
Heb je na het bekijken van de verkoopdocumentatie jouw droomhuis in Leeuwenleen gevonden? Schrijf je dan voor 1 november 2022 12:00 uur in door het inschrijfformulier met jouw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar tijdens de start verkoop, via de projectwebsite en bij Makelaardij Twan Poels.

Ben je verhinderd op 19 oktober? Vanaf de start verkoop kun je op de projectwebsite www.woneninleeuwenleen.nl de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier downloaden. Voor de fysieke verkoopdocumentatie kun je na 19 oktober ook terecht op het makelaarskantoor.

Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl