Verkoop Leeuwenleen Oploo gestart!

Nieuws

De verkoop van nieuwbouwplan Leeuwenleen is van start! Aan de Watermolenstraat in Oploo verrijst een bijzonder plan. Hier wordt het vorstelijk wonen in het hart van het dorp, met tegelijkertijd een schitterend uitzicht op het landschap.

Samen wonen in Leeuwenleen
Wat wonen in Leeuwenleen zo speciaal maakt is het groene plein, dat het hart van het plan vormt. Hier ontmoeten de bewoners elkaar, in het paviljoen en in de moestuin. Elke koper wordt voor 1/18 deel eigenaar hiervan. In Leeuwenleen woon je als goede buren samen, mét een maximum aan privacy van je eigen woning en tuin.

De 12 projectmatige woningen in Leeuwenleen zijn nu in verkoop. Deze zijn onderverdeeld in een blok van 5 rijwoningen (De Boerderij), een blok van 3 rijwoningen (De Kapschuur) en een blok van 4 rijwoningen (De Veldschuur). De beide hoekwoningen van De Veldschuur worden uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma, wat maakt dat je hier nu en in de toekomst prettig kunt wonen.

Vanaf heden kun je de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.woneninleeuwenleen.nl. Oriënteer je je liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie is verkrijgbaar bij de makelaar. Kom gerust langs, je bent van harte welkom! Wil je graag een persoonlijke toelichting? Maak dan even een afspraak.

Inschrijven
Heb je na het bekijken van de verkoopdocumentatie jouw droomhuis in Leeuwenleen gevonden? Schrijf je dan voor 1 november 2022 12:00 uur in door het inschrijfformulier met jouw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier kun je downloaden onderaan deze pagina of opvragen bij Makelaardij Twan Poels.

Verkoop & Informatie

Makelaardij Twan Poels

Stationsplein 86 - 88 | 5431 CE | Cuijk
T 0485 31 92 20 | www.twanpoels.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-LeeuwenleenOploo.pdf